Team

Team2018-09-06T11:31:59+00:00

Welkom bestaat uit een landelijk team van betrokken medewerkers. Zonder hen beginnen we niets! Iedere medewerker heeft zijn eigen verhaal. De passie voor een nieuwe kans bindt ons.
We geven je graag een inkijkje in onze persoonlijke drijfveren.

Cora van de Bovenkamp - SchuurmanDirecteur en oprichter Welkom
“Hoi, ik ben Cora en op een dag in 2016 bedacht ik het idee achter Welkom. Ik heb eigenlijk helemaal geen specifieke achtergrond in deze sector. Mijn passie komt vooral voort uit wie ik ben. Ik zie graag marktkansen, maar vindt naastenliefde net zo belangrijk. Ik ga overal altijd vól voor, ben enthousiast en gedreven. Het kon dus eigenlijk niet anders dan dat ik zoiets als Welkom zou bedenken. Momenteel houd ik mij voornamelijk bezig met de invulling van ons concept, vastgoed en zorg. Samen gaan we op zoek naar nieuwe locaties voor toekomstige vestigingen van Welkom. Ik zou nog uren kunnen vertellen over dit concept, maar ik houd het hier kort. Je bent altijd welkom voor een kop koffie. Bel je?”
Ronald van de BovenkampFinancieel directeur
“Mijn naam is Ronald van de Bovenkamp. Sinds november 2016 ben ik financieel directeur bij Welkom. Dankzij mijn financiële achtergrond ben ik bij Welkom de juiste man op de juiste plek. Ik zorg ervoor dat de cijfers kloppen. Naast die zakelijke, economische kant zie ik mezelf als inspirator. Ik doe dit werk vanuit een passie voor de mensen om mij heen. Die is zo groot, dat ik mijzelf nu verder ontwikkel op financieel gebied zodat ik onze bewoners kan helpen om snel op eigen benen te staan. Ik ben enthousiast!”
Pieter BootManaging Partner
Denk aan Pieter Boot en je denkt aan twee dingen; hospitality en onderwijs. Beiden lopen als een rode draad door zijn leven. Hij spant zich iedere dag in voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen en organisaties waarbij aandacht voor de menselijke maat centraal staat. Aandacht, zorg en een prettige omgeving zijn voor mensen onmisbare voorwaarden om te kunnen groeien. Vanuit deze overtuiging en passie werkt Pieter enerzijds als algemeen directeur van Delken&Boot (bureau voor Nederlandse taal en cultuur) en anderzijds voor Welkom Werk, Leer en Zorg. Muren in deuren veranderen dat is voor Pieter het mooiste wat er bestaat.
Roel van GrolHoofd Zorg, Zeker en Zorgeloos
Zeker en Zorgeloos begeleid mensen vanuit nabijheid. Door middel van een zorgvuldige intake brengen wij samen een route in kaart vanuit de situatie die op dit moment voor je speelt. Wij verwerken deze route samen in een helder plan van aanpak. Hierin leggen we doelen en afspraken vast. Van essentieel belang is je netwerk rondom je vrienden, leren, werk, familie etc. Dit netwerk in kaart brengen, organiseren, belangrijk en sterk maken is een essentieel onderdeel van onze werkwijze. Bij de begeleiding vinden wij maatwerk van groot belang! De routes om de doelen te bereiken zijn voor ieder uniek. Het belangrijkste van onze werkwijze is het aangaan van een relatie op basis van professionele betrokkenheid, transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid.
‘Echt zijn’ is voor ons sleutel in combinatie om met ons hart de goede zorg te bieden. Deze manier van werken garandeert een rolmodelfunctie vanuit ons en een consequente en emotioneel veilige samenwerking. Dit is een belangrijke basis om je motivatie verder te laten ontplooien bij de aan ZEKER! toevertrouwde persoon.
Wij zien deze combinatie als een zeer sterke basis voor het behalen van een positief resultaat op de vooraf vastgestelde doelen. Afhankelijk van de huidige situatie brengen wij samen met je, een overzichtelijk en tijdsgebonden traject in kaart. Hierbij geldt het bekende principe: ‘Zo kort als mogelijk, zo langs als nodig’.Wij pakken samen de draad weer met je op zodat je vanuit je nieuwe woonplek ook weer je leven op kunt pakken.
Jolanda DavidsLocatie manager Welkom 0318
Mark SmidtWerk- en leer manager Welkom 0318