Welkom bestaat uit een landelijk team van betrokken medewerkers. Zonder hen beginnen we niets! Iedere medewerker heeft zijn eigen verhaal. De passie voor een nieuwe kans bindt ons.
We geven je graag een inkijkje in onze persoonlijke drijfveren.

Cora van de Bovenkamp - SchuurmanDirecteur en oprichter Welkom
Hoi, ik ben Cora en op een dag in 2016 bedacht ik het idee achter Welkom. Ik heb eigenlijk helemaal geen specifieke achtergrond in deze sector. Mijn passie komt vooral voort uit wie ik ben. Ik zie graag marktkansen, maar vindt naastenliefde net zo belangrijk. Ik ga overal altijd vól voor, ben enthousiast en gedreven. Het kon dus eigenlijk niet anders dan dat ik zoiets als Welkom zou bedenken. Momenteel houd ik mij voornamelijk bezig met de invulling van ons concept, vastgoed en zorg. Samen gaan we op zoek naar nieuwe locaties voor toekomstige vestigingen van Welkom. Ik zou nog uren kunnen vertellen over dit concept, maar ik houd het hier kort. Je bent altijd welkom voor een kop koffie. Bel je?
Pieter BootManaging Partner
In 2016 ontmoette ik Cora met haar prachtige initiatief. Haar enthousiasme en vernieuwende kijk op het ondersteunen van mensen heeft mij enorm geïnspireerd en gemotiveerd om een bijdrage te gaan leveren om van Welkom een succes te maken. Er zijn zoveel mensen die door problemen in een negatieve spiraal terecht komen omdat ze moeten schakelen met 20 verschillende loketten en belanden in een zee van bureaucratie en kromme wet- en regelgeving. Welkom zet het sociaal domein op zijn kop en zorgt voor hele concrete ondersteuning waardoor mensen opnieuw hun geluk kunnen hervinden. Ik richt mij binnen Welkom met name op het inrichten van het bedrijfsmodel en het uitbouwen van het concept op het gebied van werken, leren en vitaliteit.
Roel van GrolHoofd Zorg, Zeker en Zorgeloos
Zeker en Zorgeloos begeleid mensen vanuit nabijheid. Door middel van een zorgvuldige intake brengen wij samen een route in kaart vanuit de situatie die op dit moment voor je speelt. Wij verwerken deze route samen in een helder plan van aanpak. Hierin leggen we doelen en afspraken vast. Van essentieel belang is je netwerk rondom je vrienden, leren, werk, familie etc. Dit netwerk in kaart brengen, organiseren, belangrijk en sterk maken is een essentieel onderdeel van onze werkwijze. Bij de begeleiding vinden wij maatwerk van groot belang! De routes om de doelen te bereiken zijn voor ieder uniek. Het belangrijkste van onze werkwijze is het aangaan van een relatie op basis van professionele betrokkenheid, transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid.
‘Echt zijn’ is voor ons sleutel in combinatie om met ons hart de goede zorg te bieden. Deze manier van werken garandeert een rolmodelfunctie vanuit ons en een consequente en emotioneel veilige samenwerking. Dit is een belangrijke basis om je motivatie verder te laten ontplooien bij de aan ZEKER! toevertrouwde persoon.
Wij zien deze combinatie als een zeer sterke basis voor het behalen van een positief resultaat op de vooraf vastgestelde doelen. Afhankelijk van de huidige situatie brengen wij samen met je, een overzichtelijk en tijdsgebonden traject in kaart. Hierbij geldt het bekende principe: ‘Zo kort als mogelijk, zo langs als nodig’.Wij pakken samen de draad weer met je op zodat je vanuit je nieuwe woonplek ook weer je leven op kunt pakken.
Jolanda DavidsLocatie manager Welkom 0318