Welkom bestaat uit een landelijk team van betrokken medewerkers. Zonder hen beginnen we niets! Iedere medewerker heeft zijn eigen verhaal. De passie voor een nieuwe kans bindt ons.
We geven je graag een inkijkje in onze persoonlijke drijfveren.

Cora van de Bovenkamp - SchuurmanDirecteur en oprichter Welkom
Hoi, ik ben Cora en op een dag in 2016 bedacht ik het idee achter Welkom. Ik heb eigenlijk helemaal geen specifieke achtergrond in deze sector. Mijn passie komt vooral voort uit wie ik ben. Ik zie graag marktkansen, maar vindt naastenliefde net zo belangrijk. Ik ga overal altijd vól voor, ben enthousiast en gedreven. Het kon dus eigenlijk niet anders dan dat ik zoiets als Welkom zou bedenken. Momenteel houd ik mij voornamelijk bezig met de invulling van ons concept, vastgoed en zorg. Samen gaan we op zoek naar nieuwe locaties voor toekomstige vestigingen van Welkom. Ik zou nog uren kunnen vertellen over dit concept, maar ik houd het hier kort. Je bent altijd welkom voor een kop koffie. Bel je?
Jolanda DavidsLocatie manager Welkom 0318
Hallo, ik ben Jolanda, de zus van Cora de oprichter van Welkom. Op een dag vroeg zij mij ‘Jolanda, wil jij mij niet helpen om mensen die het moeilijk hebben hun leven weer op de rails te krijgen’? Daar hoefde ik niet lang over na te denken.

Voor mij zijn mensen uniek en iedereen is het waard om een nieuwe kans te krijgen in het leven. Met heel veel liefde en plezier zet ik me iedere dag in bij Welkom. Niet alleen om mensen weer een dak boven hun hoofd te geven. Maar ook om met hen mee te kijken: wat heb je meer nodig om weer hoop en geloof te krijgen in de toekomst. Je bent van harte welkom om je verhaal te vertellen.

Roel van GrolHoofd Zorg, Zeker en Zorgeloos
Zeker en Zorgeloos begeleid mensen vanuit nabijheid. Door middel van een zorgvuldige intake brengen wij samen een route in kaart vanuit de situatie die op dit moment voor je speelt. Wij verwerken deze route samen in een helder plan van aanpak. Hierin leggen we doelen en afspraken vast. Van essentieel belang is je netwerk rondom je vrienden, leren, werk, familie etc. Dit netwerk in kaart brengen, organiseren, belangrijk en sterk maken is een essentieel onderdeel van onze werkwijze. Bij de begeleiding vinden wij maatwerk van groot belang! De routes om de doelen te bereiken zijn voor ieder uniek. Het belangrijkste van onze werkwijze is het aangaan van een relatie op basis van professionele betrokkenheid, transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid.
‘Echt zijn’ is voor ons sleutel in combinatie om met ons hart de goede zorg te bieden. Deze manier van werken garandeert een rolmodelfunctie vanuit ons en een consequente en emotioneel veilige samenwerking. Dit is een belangrijke basis om je motivatie verder te laten ontplooien bij de aan ZEKER! toevertrouwde persoon.
Wij zien deze combinatie als een zeer sterke basis voor het behalen van een positief resultaat op de vooraf vastgestelde doelen. Afhankelijk van de huidige situatie brengen wij samen met je, een overzichtelijk en tijdsgebonden traject in kaart. Hierbij geldt het bekende principe: ‘Zo kort als mogelijk, zo langs als nodig’.Wij pakken samen de draad weer met je op zodat je vanuit je nieuwe woonplek ook weer je leven op kunt pakken.