Welkom Ede opent 1 augustus

Home > Actueel > Welkom ede opent 1 augustus


Edenaren die door krapte op de huizenmarkt vaak tussen wal en schip vallen, huren voor twee jaar een studio bij Welkom. Hier worden zij professioneel begeleid om zo een toekomst te creëren op het gebied van wonen, werken, leren en zorg. Cora van de Bovenkamp, initiatiefneemster van Welkom: "Doordat we alle professionals onder één dak hebben ondergebracht en we kijken naar het hele verhaal van de bewoner, kunnen we een gerichte aanpak toepassen die efficiënter is en onze bewoners begeleidt naar zelfredzaamheid. We zijn blij dat we Ede mogen verrijken met een Welkom locatie.”

Toekomst
Staatssecretaris Blokhuis heeft tijdens zijn bezoek aan Welkom Veenendaal aangegeven dat juist gemeenten dit concept kunnen omarmen als een waardevol initiatief. Na het succes in Veenendaal en Schiedam opent Welkom de derde locatie in Ede. Eind dit jaar zal Welkom ook in Leersum een locatie openen.

Studio’s
De studio’s hebben een oppervlakte van ongeveer 25m2 en worden gasvrij, volledig gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd. Kale huurprijzen tot € 675 euro, huurtoeslag aanvragen is mogelijk.

Aanmelden

Ben jij met spoed op zoek naar een woning?

Meld je dan nu aan!

Welkom,

een idee vanuit

het hart!

Welkom Holding BV

Vijftien Morgen 7-9

3901 HA Veenendaal

[email protected]

www.wijhetenwelkom.nl

© Copyright 2020 Welkom Holding BV - Gerealiseerd door NIKU Solutions