Voor gemeenten

Home > Voor gemeenten

Welkom heeft een super praktische missie. Namelijk: mensen helpen bij het (terug)vinden van hun koers in het leven. Wonen, werken, leren en zorg: dat zijn onze speerpunten. Dat klinkt lekker makkelijk, maar dat is het niet altijd.

Wonen

Welkom biedt comfortabele woonplekken tegen een betaalbare prijs voor de periode van twee jaar. Het zijn gemeubileerde studio’s. Ieder heeft een eigen plek in het complex. In de buurt zijn winkels, horeca en supermarkten.

Lees hier meer over wonen.

Leren en werken

Maar er is meer. Voor iedere leer- werk- en zorgvraag heeft Welkom een persoonlijk aanspreekpunt. Zij geven bewoners bijvoorbeeld een opleiding, coaching traject of zorg die zij nodig hebben. Die sluit aan op je persoonlijke ontwikkeling van gaven en talenten. Het is een van de pijlers van Welkom. We creëren banen in samenwerking met lokale ondernemers, organisaties en gemeenten.

Lees hier meer over leren en werken.

Zorg

Tot slot hebben we speciale aandacht voor het welzijn van bewoners. Niet alleen een dak en een baan; ook andere sores pakken we aan. Daarom kunnen bewoners gebruik maken van allerlei sociale en financiële hulp. Een budgetcoach, schuldhulpverlener, bewindvoerder en een maatschappelijk werker helpen bij het klaren van de lucht.

Lees hier meer over zorg.

Welkom,

een idee vanuit

het hart!

Welkom Holding BV

Vijftien Morgen 7-9

3901 HA Veenendaal

[email protected]

www.wijhetenwelkom.nl

© Copyright 2020 Welkom Holding BV - Gerealiseerd door NIKU Solutions