Team

Home > Wie zijn we
Welkom bestaat uit een landelijk team van betrokken medewerkers.

Zonder hen beginnen we niets! Iedere medewerker heeft zijn eigen verhaal. De passie voor een nieuwe kans bindt ons.

We geven je graag een inkijkje in onze persoonlijke drijfveren.

Cora Schuurman

Directeur en oprichter Welkom

Hoi, ik ben Cora en op een dag in 2016 bedacht ik het idee achter Welkom. Ik heb eigenlijk helemaal geen specifieke achtergrond in deze sector. Mijn passie komt vooral voort uit wie ik ben. Ik zie graag marktkansen, maar vind naastenliefde net zo belangrijk. Ik ga overal altijd vól voor, ben enthousiast en gedreven. Het kon dus eigenlijk niet anders dan dat ik zoiets als Welkom zou bedenken. Momenteel houd ik mij voornamelijk bezig met de invulling van ons concept, vastgoed en zorg. Samen gaan we op zoek naar nieuwe locaties voor toekomstige vestigingen van Welkom. Ik zou nog uren kunnen vertellen over dit concept, maar ik houd het hier kort. Je bent altijd welkom voor een kop koffie. Bel je?

Ninja Verreijt

Mede-directeur

Hoi, Ik ben Ninja en sinds april 2022 mede-directeur van Welkom. Door mijn persoonlijke missie om huisvesting voor gescheiden ouders te realiseren, kwam ik met Cora in gesprek. Het klikte zo goed tussen ons, dat we besloten samen te werken. Welkom is een prachtig concept, dat willen we graag uitbreiden over het hele land. En samen gaat dat een stuk beter dan alleen.

Mijn focus ligt vooral op de binnenkant van het concept. Contact met de locatiemanagers, subsidies aanvragen, beleid schrijven en het concept versterken.

Dat past wel bij mij als mens, ik focus graag op de binnenkant. Daar wat je kunt veranderen, daar waar je kunt groeien. De plek waar je kunt voelen, op allerlei manieren.

En ik hoop vooral dat ons concept weer vertrouwen geeft. Aan onze bewoners, aan de omgeving en aan de samenleving. Want we verdienen het allemaal om gezien en gehoord te worden.

Mijn motto: Wees de verandering die je in de wereld wilt zien.

Frank

Locatiemanager Ede

Danielle

Locatiemanager Schiedam

Geerke

Locatiemanager Veenendaal/Ede

Welkom,

een idee vanuit

het hart!

Welkom Holding BV

Vijftien Morgen 7-9

3901 HA Veenendaal

[email protected]

www.wijhetenwelkom.nl

© Copyright 2020 Welkom Holding BV - Gerealiseerd door NIKU Solutions