Wat doen we

Home > Wat doen we

Welkom heeft een super praktische missie. Namelijk: mensen helpen bij het vinden van een huis, een baan en een koers in het leven. Wonen, werken, leren en zorg: dat zijn onze speerpunten. Dat klinkt lekker makkelijk, maar dat is het niet altijd.

Wonen

Welkom biedt hen comfortabele woonplekken tegen een betaalbare prijs. Het zijn energie neutrale, gemeubileerde studio’s. Ieder heeft zijn eigen plek in het complex. Dat is overigens voorzien van een terras, restaurant en winkels.

Lees hier meer over wonen.

Leren en werken

Er is meer. Voor iedere leer- werk- en zorgvraag heeft Welkom een persoonlijk aanspreekpunt. Zij geven bewoners bijvoorbeeld een opleiding, coachingstraject of zorg die zij nodig hebben. Die sluit aan op je persoonlijke ontwikkeling van gaven en talenten. Het is een van de pijlers van Welkom. We creëren banen in samenwerking met lokale ondernemers, organisaties en gemeenten.

Lees hier meer over leren en werken.

Zorg

Tot slot hebben we speciale aandacht voor het welzijn van bewoners. Niet alleen een dak en een baan; ook andere sores pakken we aan. Daarom kunnen bewoners gebruikmaken van allerlei sociale en financiële hulp. Een budgetcoach, schuldhulpverlener, bewindvoerder en een maatschappelijk werker helpen bij het klaren de lucht.

Lees hier meer over zorg.

Welkom,

een idee vanuit

het hart!

Welkom Holding BV

Vijftien Morgen 7-9

3901 HA Veenendaal

Tel.: 06-10 80 73 32

Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 12:00 uur

[email protected]

www.wijhetenwelkom.nl

© Copyright 2020 Welkom Holding BV - Gerealiseerd door NIKU Solutions