Team

Home > Wie zijn we
Welkom bestaat uit een landelijk team van betrokken medewerkers.

Zonder hen beginnen we niets! Iedere medewerker heeft zijn eigen verhaal. De passie voor een nieuwe kans bindt ons.

We geven je graag een inkijkje in onze persoonlijke drijfveren.

Cora van de Bovenkamp - Schuurm

Directeur en oprichter Welkom
Hoi, ik ben Cora en op een dag in 2016 bedacht ik het idee achter Welkom. Ik heb eigenlijk helemaal geen specifieke achtergrond in deze sector. Mijn passie komt vooral voort uit wie ik ben. Ik zie graag marktkansen, maar vindt naastenliefde net zo belangrijk. Ik ga overal altijd vól voor, ben enthousiast en gedreven. Het kon dus eigenlijk niet anders dan dat ik zoiets als Welkom zou bedenken. Momenteel houd ik mij voornamelijk bezig met de invulling van ons concept, vastgoed en zorg. Samen gaan we op zoek naar nieuwe locaties voor toekomstige vestigingen van Welkom. Ik zou nog uren kunnen vertellen over dit concept, maar ik houd het hier kort. Je bent altijd welkom voor een kop koffie. Bel je?

Jolanda Davids

Locatie manager Welkom 0318
Hallo, ik ben Jolanda, de zus van Cora de oprichter van Welkom. Op een dag vroeg zij mij ‘Jolanda, wil jij mij niet helpen om mensen die het moeilijk hebben hun leven weer op de rails te krijgen’? Daar hoefde ik niet lang over na te denken.
Voor mij zijn mensen uniek en iedereen is het waard om een nieuwe kans te krijgen in het leven. Met heel veel liefde en plezier zet ik me iedere dag in bij Welkom. Niet alleen om mensen weer een dak boven hun hoofd te geven. Maar ook om met hen mee te kijken: wat heb je meer nodig om weer hoop en geloof te krijgen in de toekomst. Je bent van harte welkom om je verhaal te vertellen.

Welkom,

een idee vanuit

het hart!

Welkom Holding BV

Vijftien Morgen 7-9

3901 HA Veenendaal

Tel.: 06-10 80 73 32

Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 12:00 uur

info@wijhetenwelkom.nl

www.wijhetenwelkom.nl

© Copyright 2020 Welkom Holding BV - Gerealiseerd door NIKU Solutions